Воче секна глътката на Евгени Минчев

Зрителите разочаровани от снощния епизод
Обновена: 19 сеп 2014 09:15 | 19 сеп 2014 09:15, Александър Попов
94
Воче секна глътката на Евгени Минчев
Снимка: VIP Brother

Почитателите на VIP Brother останаха разочаровани след шумната реклама за предстоящата битка между Камелия Воче и Евгени Минчев. Някогашните приятели, а днес врагове, се събраха под един покрив.

Продуцентите допълнително нажежиха страстите, като акцентираха върху тежките думи и обиди на двамата и очакванията бяха за поне някаква поне словесна престрелка снощи. Фенове дори залагаха дали няма да се стигне и до бой. Поне засега двубоят не се състоя, въпреки десетките анонси на водещата Алекс Сърчаджиева, че "ни очаква неочакваното".

Воче наистина се премести от соцобстановката в лукса, но успя единствено да секне глътката на Евгени Минчев. Той видимо се притесни от появата й и замени виното с вода. Всъщност рекламираният двубой между двамата премина в мълчание. Поне засега...

Иначе Евгени Минчев се превърна в един от лидерите в къщата. Вече направи впечатление, че в повечето участници от силния пол той вижда потенциални или 100-процентови гейове. Мистър България Мартин Мартинов дори предположи, че вече ще го спрягат за гадже на лорда заради закачките между двамата. Наско Месечков пък си пада по момчета, но иска да го скрие, заяви Минчев в изповедалнята.

За тази вечер остава и другата завръзка в шоуто. Очаква се бившата любовница на Тачо - Зорница Линдарева, да се присъедини към останалите съквартиранти. По всичко личи обаче, че тя няма да бъде приета радушно от останалите и единствената интрига остава какво ще си кажат с Жени Калканджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
15
 
! Отговори
фифи преди 9 години
екстра си е предаването , ...да видим все пак тези дето се имат за нещо повече ,каква *** са , та дано децата ни престанат да им подражават. А пък и като ги гледам псевдо ВИП-овете ми се вдига самочуствието.
41
2
 
38
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Зажаднели сте за интриги и клюки? Това ли задоволява Вашите потребности? В тоалетната на централна гара е по-чисто от това предаване.
40
2
 
91
 
! Отговори
пияница преди 9 години
Гледам "ВИП" брадър само когато трябва да повърна. Чичко Тревичко е обида за всички лордове ,а дамската част без грим е като филм на ужасите. По-противен е само учиндолския наркоман по бТВ.
39
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
върти ватмане ***.някой ще те изпраска
38
1
 
51
 
! Отговори
ААА преди 9 години
Тая боза гледа ли се още???
37
1
 
64
 
! Отговори
ист преди 9 години
След като видях "хубавиците"без грим и се стресирах,първото леене на куршум против страх не помогна, сега отивам на втори сеанс. Това малоумно "шоу" показа че тази телевизия може да падне и под дъното. Минжев направо е отвратителен. За съжаление не само той.
36
1
 
29
 
! Отговори
bez преди 9 години
Koi gleda tezi prostotii?
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пишете си тука - докато продължавате да пишете, гледате и коментирате , като по този начин ги зареждате с интерес, тия ще си лапат парите - това е
34
0
 
10
 
! Отговори
гулемуту дубрутру преди 9 години
Моче секна глътката на Женя Моче. Ай, сиктир :))
33
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички прехвалени хубавици в къщата, както са без грим, са си най-обикновени муцуни.
32
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Брадарът ако не...ффкара вътре в къщата и Мика Стоичкова,не го...признавам.Нали там е и бившият й...възлюбен -артист;или това ще го поднесат за...десерт.
31
0
 
31
 
! Отговори
ш преди 9 години
Паркетната изтривалка фон лорд граффф Ивгени МинДжев пак се оака.
30
4
 
41
 
! Отговори
123 преди 9 години
Eдинствено Влади Въргала и Тити са личности и заслужават уважение. Другите са...нищо.
29
0
 
45
 
! Отговори
София преди 9 години
Не разбирам защо Йорданка Христова прие да влезе в тази помия. Явно парите....
28
1
 
38
 
! Отговори
ПРОСТАК преди 9 години
ЛОРДЪТ ПИЕ ВОДА КАТО КАРУЦАР....ОТ ШИШЕТО... ВИП ***
27
0
 
48
 
! Отговори
33333 преди 9 години
ПО НИВОТО НА ТОЗИ ЕЛИТ СЕ ВИЖДА, В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА БЪЛГАРИЯ- КОЛОНИАЛНА БАНАНОВА РЕПУБЛИКА.
26
2
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Пука им на Минчев и на Воче.Много добре знаят защо са ги...вкарали и двамата;да правят сеир на...хората.Сигурно преди това са се...договорили,кой колко да...плюе,като за това са поискали и съответната...сума.
25
16
 
5
 
! Отговори
боику борисув преди 9 години
Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене,не.Между впрочем!Станишев само искаше да плюя в едната дупка за да влезе по-лесно ама нали се беше натаковал,та взе да ми люти на очите,та затова него най го мразим.Затова от мене зпомнете!МНОГО ТЕЖКО СЕ ЛИЖЕ ТАМ,КЪДЕТО СЕ ПЛЮЕ.Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика, мога да асфалтирам тротоар без лопата,маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен.ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ,ЦЪФНАА...Опаа,натаковах се...
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От сегашния брадър внимание заслужава само магарето. Мисля че трябва да се акцентира върху него
23
10
 
8
 
! Отговори
боику бурисов преди 9 години
Я съм накоръжен вгламавец,а вие сте бунаци!Гласувайте за мене щото иначе Станишев че спечели.Миналата седмица бех на инструктаж при Костов,ама той ме прати при Доган,подари ми и една *** та зимата да не ми мръзне кратуната.